duminică, 29 iulie 2012

Fortul 1 Chitila

“Tunurile vor bubui din toate forturile din Bucureşti, Focşani, Galaţi ridicate de Mine, ca un scut puternic al vetrei strămoşeşti, în timpuri de grele încercări, de cari cerul să păzească ţara”, Regele Carol I 


De mult doream sa vizitez un fort, azi am avut ocazia. Impreuna cu 4 exploratori am reusit sa ma simt din nou copil.

Impins de curiozitate am bintuit culoarele si incaperile fortului din Chitila, in incercarea de a descoperi ce a fost... si cum arata acel fort .

Desi abandonat...din pacate, fortul inca atrage curiosi...

Eu sunt curios daca ar fi amenajat citi curiosi ar atrage...va spun eu...multi.
































4 comentarii:

  1. Multumesc Feri...nu stiam cit de mare este...si cite culoare si camere are...galerii care coboara...
    O sa incerc sa mai vizitez citeva, am inteles ca cel de linga A2 se poate vizita foarte usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ..am si vazut citeva imagini dar mizeria era de nedescris si am oroare de ...gunoaie ..! aici la chitila pare extraordinar de curat ...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cauza ca este putin mai greu de mers la el...iar partea din spate este pazita de o haita de caini. Sunt niste ateliere acolo, si a venit un paznic care ne-a aratat intrarea. Chiar este curat inauntru,mai sunt portiuni mici unde pe culoar este un fel de nisip amestecat cu ceva...am mai gasit intr-o incapere o gramada de tinicele de la luminari... afara este multa vegetatie, dar este ok.
    Partea din fata este relativ mica...si se pare ca au inchis caile de comunicare cu partea din spate...ori nu am gasit noi...dar am cotrobait pe acolo.

    RăspundețiȘtergere