sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Noul scandal...placerea mass-mediei

Mai nou...peste tot,  numai de scandal se vorbeste...fiecare televiziune se inchina unui altar diferit,  si la sfintul $ si Euro-i .
O televiziune prezinta manifestatia mai ceva ca razboiul din Irak, fel si fel de moace apar si isi dau cu parerea, mai lipseste tanti Nuti.
Manipularea exista...de ce zic asta?....pai la noi manifestatiile se fac in dans de Pinguin. Aici este ceva organizat.
Azi am fost o tura prin oras, in Piata Univesritati am studiat putin protestatarii, liderii se vedeau de la o posta, isi schimbau mereu locul si agitau oameni.
Am stat si am ascultat divesre conversatii.
Majoritatea oamenilor imi aduceau aminte de cei care strigau : Cinste lor...Cinste lor minerilor
Multi habar nu au ce contine noul proiect de lege.Vor un singur lucru : Jos Basescu.
Nu sunt fan Basescu, insa aici se vede clar cum oportunisti se folosesc de aceasta ocazie, imaginea unui valori a societatii Romanesti
Citez  :Raed Arafat a declarat, in exclusivitate pentru HotNews.ro: “Apreciez sustinerea populatiei in privinta sistemului de urgente, insa rugamintea mea este sa nu se lase manipulati politic sau de catre persoanele care instiga pe Internet la iesire in strada. Nu stim cine sunt aceste persoane. Declar in mod oficial ca nu am de gand sa fiu implicat politic sub nicio forma in viitor si voi ramane sa lucrez in domeniul expertizei mele tehnice in orice situatie.

Deci...este manipulare politica?...sau este doar o simpla actiune de simpatizare cu Raed Arafat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu